ЗА НАС

„Делком-Национал“ ООД

 

Компания от сектора на търговията с хранителни стоки. Фирмата работи в две основни направления:

търговия на едро с хранителни стоки и директна дистрибуция
пакетиране на хранителни продукти със собствена търговска марка „Национал“

История

„Делком-Национал“ е една от водещите компании в бранша и реализира пазарно покритие на фирмените си продукти на територията на Южна, Западна , Централна и Югозападна България.

Началото е поставено през далечната 1994 година, със седалище в гр.Пловдив.

Производствената, складова и търговска база на „Делком-Национал” ООД е разположена на голяма площ в обособената Търговска зона на Пловдив, на ул. „Брезовско шосе” 170А . Складовите помещения и хладилни камери на „Делком-Национал„ са удобни за товаро-разтоварна дейност и са разположени недалеч от входно-изходните пътни артерии на Пловдив.

През 2005 година корпоративната политика на фирмата се обуславя от инвестиционните намерения на собствениците да създадат, разработят и наложат на българския пазар своя търговска марка „Национал“ с високи стандарти за качество и контрол на продукцията.

 

Качество

Продуктите с търговска марка „Национал“ са съобразени с вкусовите навици и предпочитания на българина.Използват се грижливо подбрани висококачествени суровини, надеждно пакетирани в здравословни и удобни за употреба опаковки. Подходящи са за приготвяне на традиционни български гозби и ястия от чуждестранната кухня. В динамиката на забързаното ежедневие на съвременния човек, „Национал“ са приложими и за приготвяне на аламинути. Това са продукти с широка и ежедневна употреба за това, марката „Национал“ е предпочитана от потребителя и сигурно, и трайно присъства на българския пазар.
Портфолиото на фирмата съдържа пакетирани хранителни продукти в различни разфасовки и тегло с търговска марка „Национал“: няколко вида ориз, захар, сол, варива – леща, боб и булгур, бяло и козуначено брашно, олио, подправки, зърнени храни, тестени изделия и други.
Търговската палитрата на марка „Национал” е обогатена и с разнообразни зеленчукови и плодови сокове и консерви, сосове и топинги, желета и конфитюри. Произведени от български плодове и зеленчуци, по стародавни рецепти и технология, те имат високи стандарти за качество и носят вкуса на здравето!
В отговор на Европейските директиви „Делком-Национал” внедрява Интегрирана система за управление на качеството. Фирмата е сертифицирана по HASEP (НАССР) системи за анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръководство за прилагането му.